blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG s2nake
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Tsxrn



Grand theft auto
pridal Tsxrn 2.3. 2009 o 9:26

Milujem túto hru.Inak tento článok ani nemôžem začat ako vyznaním lásky.Prvý krát som sa dopočul o gta ešte ako mladý chalan mal som asi 10 rokou,bol som neskúseny a videohry my ešte veľa nehovorily.Nič podobné som pred tým nevidel.Trochu ma aj šokovalo ake veci sa tam dajú stvárať ale hlavne to ma k tomu pritiahlo.Prejsť,zraziť,zastreliť ako môže byť zabíjanie také zábavné..A na veku nezáleží :) zo mňa výrastol celkom normálny jedinec.

Rande č.1: moje zoznámenie prebehlo vcelku rýchlo a bezprobémovo..prvé formality ako predstavovanie,podanie ruky a pusa.Hral som to na staručkom ale v tej dobe high endovom pc pentium 333mhz 64ram vodoo2.Na svoju dobru slušná grafika,pohlad zhora a voľnosť..

Rande č.2: už na druhom stretku sme si boli o niečo bližší,už sme o sebe čoto vedeli prešli cez formality a išli pomaly na vec..Pridanie rôznych mafiánskych rodín hru spestrilo,časové zasadenie mierne do buducnosti..bez vačších hratelnostnych zmien ,stále sa jednalo o vynikajúcu hru.To najlepšie nás iba čakalo..

Rande č.3: a teraz som zistil že to bude naozaj fungovať,že máme toho toľko spoločného..

Ohromila ma krásnym zovňajškom,neskutočné..Gta3 znamenalo skutočnú revolúciu hrateľnostne aj po technickej stránke..Podla mňa začiatok gta3 patrí medzi nezabudnuteľne videoherné okamžiky.Prvýkrát badať náznaky nejakého príbehu a celkovo hra zaznamenala obrovský úspech a mimochodom pomohla vyhrať jednu konzolovú vojnu.

Rande č.4: tak a už sme spolu je to oficiálne,vychutnáveme spoločný život...zažívame atmosféru 80.rokov. Bolo to gta..gta zasadené do Miamy 80.r. alebo aspoň o predstave akú maly tvorcovia hry.Hra neprešla žiadnými revolučnymi zmenami led bola doplnená o množstvo detailou a nesktučne zaujímavo vystihovalo éru osemdesiatych rokou.Prispel k tomu aj vynikajúci soundtrack ktory obsahoval hity ako Michael Jackson Billy Jean alebo Run Dmc rock show.

Rande č.5 Už som ju poznal a čakal že ma už neprekvapí,ale mýlil som sa.Naozaj som ju objavoval kúsok po kúsku a vždy som našiel niečo nové,niečo čo som si na nej zamiloval..

 San Andreas rozširilo gta o obrovské množstvo aktivít a celkovo to je hra obrovska čo je možno niekedy aj negatívum.V hre sa prvýkrat objavili lietadlá,bicykle a mohli ste si nájsť priatelku.Nechýbal slušný príbeh,vynikajúci soundtrack,pekná grafika a kvantum vecí k objavovaniu a zábave.V ktorej hre si môžete vyskúšať zoskok padákom za búrky do centra mesta?

Minulé rande:moje dojmy z posledneho stretka sú ešte čerstvé..myslím že to asi bude tá pravá.

GTA4 mám čerstvo rozpracované,ale zatial len všetko dobre..naozaj ma teší že tam je zaujímavý pribeh.Dať tomu filmový nádych a posunuť k realizmu bol správny krok.Páni z Rockstaru nám naservírovali gangsterku hodnú tých najvačších mét.

 

ospravedlňujem sa za úpravu,korekciu a gramatické chyby...S2nake



Prístupov 3251
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Metal Gear Solid: Peace Walker
[ 17.7.2012] (príspevkov 8)
Ja xD
[ 19.3.2012] (príspevkov 37)
MGS Tribute
[ 28.10.2011] (príspevkov 2)
moje hry na X360
[ 17.12.2009] (príspevkov 2)
Big sister
[ 26.4.2009] (príspevkov 0)
Final Fantasy
[ 6.3.2009] (príspevkov 1)
Grand theft auto
[ 2.3.2009] (príspevkov 3)
Gran turismo 4
[ 26.2.2009] (príspevkov 5)
Moje foto z Metal gear solid4
[ 25.2.2009] (príspevkov 2)